Pages

November 15, 2008

The Gamba2

this the first post i ever made to this blog.
and right now i would like to make it simple and short..
hmm... why am i create this i already had a blog before..
so this is a new start for my hobby.. i like to take a picture.
the picture can translate 1000 meaning for me. from sad, happiness, cool, calm or whtever..
plss sit back n relax.. hahaha...




















Spongebob yang dijumpai di jalan masjid india...





















Kalau Nak Race... mai ler... moto track nie yg dah xberapa nk track sgt..



















Ni la kete kesayangan aku... Opel Caddet Berlina tahun 1979
made in german.. dgn nombor pendaftaran 6D 7178 Q

6 comments:

Mie@Detogti said...

Fuyoo ade lg kete Opel Caddet Berlina ni... Ayah aku ade sebuah dulu ni... Bekilat dia jg..

Epy^Smith said...

hehhee.. meh lawan kete sape lg berkilat..

Mie@Detogti said...

mesti la kete aku bekilat lagi hehe.. baru lepas sprey baru ni.. 2K lg tu.. hehe

Leenoh said...

Memang penceritaan melalui photo senang dan ringkas serta menarik, pembaca kenalah khayal atau fikir sendiri dan bermacam-macam komen akan berkembang mengikut pengalaman masing-masing.

Wassalam.

DON MIKLO said...

hahahha .. gua minat giler kat lu nyer spongebob baiii.... mmg klakar... gua pun minat photograpi gak tp lom mampu beli SLR lagi. Insyallah dlam tahun depan kot ... Letak gmbar klakar2 tu lebih sikit brader ...

menai_kay said...

gamba spongebob kt masjid india tu originally taken by u ke?~

coz aku penah dapat e'mail psl pic tu~

huhu~

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...